Reparatii masini de spalat la domiciliu in Iasi
Telefon: +40 754 364 284
Email: office@aioservices.ro

Reparatii masini de spalat Iasi


Daca masina ta de spalat nu raspunde la comenzi, primul lucru de verificat este daca este conectata la curent sau apa. Daca masina ta nu gestioneaza in mod corespunzator apa, ar trebui mai intai sa verificati furtunul de scurgere pentru a va asigura ca este bine conectat si nu este fisurat. Va recomandam sa efectuati mai intai aceste verificari inainte de a apela la AIO Services Solutions serviciul reparatii masini de spalat Iasi.

Daca masina ta de spalat se umple cu apa pentru o perioada lunga de timp si nu va trece la urmatorul ciclu, trebuie sa va asigurati ca furtunul de evacuare este la inaltimea corecta. Daca introduceti prea putin sau prea adanc in canalizare, veti constata ca exista un blocaj care cauzeaza aceasta problema. Asemenea situatii pot fi rezolvate foarte usor fara interventie profesionala.

Daca toate aceste verificari nu rezolva problema, trebuie sa contactati un specialist in reparatii masini de spalat rufe Iasi. Puteti suna la numarul de telefon de pe site-ul nostru. Trimitem rapid un expert in reparatii sau o echipa. Va vor contacta imediat pentru a va rezolva problema. Suntem aici pentru a va raspunde intrebarilor despre repararea diferitelor marci si tipuri de masini de spalat.

Reparatii masini de spalat Iasi